Sponsorointi ja mainosnäkyvyys

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden hyödyntää räätälöidysti Mäntyvaarassa pidettäviä tapahtumia ja niiden kaikkia aktiivisia kohderyhmiä. Vuotuinen yhteistyösopimus on kustannustehokas tapa vaikuttaa markkinoinnin kohderyhmiin näissä tapahtumissa. 

Ravit ovat elämyksellinen, nyky-aikainen ja urheilullinen vapaa-ajanviettotapa. Yleisömäärällä mitattuna ravit sijoittuvat toiselle sijalle jääkiekon jälkeen. Laadimme yhteistuumin paketin joka voi sisältää kuulutuksia, mainostaulun, nimikkolähtöjä, mainontaa tv-verkossa / internetissä jne.

Kaudella 2016 ravipäiviä oli 13 kpl joista kaikista suora lähetys TotoTV-kanavalla ja netissä. Raveissa ajettiin keskimäärin 10 lähtöä jolloin ratamainokset näkyivät noin 40 kertaa lähetyksessä. Ravipäivistä yksi oli valtakunnallisia Toto75-raveja joista tunnin lähetys MTV:lla ja suora lähetys MTV MAX:lla. Katsojamäärät ovat vaihdelleet 170 000-200 000 välillä, tällöin radalla olevat mainokset näkyvät valtakunnallisella kanavalla n. 14- 20 kertaa, mainokset ovat näkyvät kerrallaan n 5-15 sekuntia. TotoTV ja nettilähetyksessä mainokset näkyvät n. 50 kertaa, lisäksi mainokset näkyvät myös mobiililaitteissa. Lisäksi alueella olevat mainokset näkyvät Arctic Lapland Rallyn, porokilpailun ja moottorikelkkatapahtuman aikana eri medioissa.

Vuonna 2017 Mäntyvaarassa järjestetään 14 ravit, joista yhdet ovat valtakunnaliset Toto76-ravit. Tämän lisäksi ajetaan ns. Arkiprofiiliraveja kahdet.

Vuonna 2018 Mäntyvaarassa järjestetään kotimaisen raviurheilun kohokohta Kuninkuusravit.

 

Mainosnäkyvyyttä Mäntyvaaralla

Aitamainos

Mainosaidan korkeus 2,4 m

  • 100 €/m/vuosi

Yhteistyölähdöt

Yhteistyölähdöt sisältävät voittajahevoselle loimen yrityksen tuotemerkillä, ruokailut sekä pääsyliput Ravintola Mäntyhoviin, käsiohjelmamainoksen sekä mainoskuulutuksen raveissa, mainoslogon sekä mainoksen tv-verkossa.

Verkkonäkyvyys

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus palveluiden ja tuotteiden mainontaan myös raviradan nettisivuilla lapinravit.fi ja Mäntyvaaran Facebook-sivuilla. Sivuilla vierailee viikoittain useita satoja ihmisiä. 


Mainoksien tekokustannuksista vastaa tilaaja ellei muuta ole sovittu.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellenne sopiva yhteistyöpaketti:

Matti Rajaharju puh. 0400 688 520 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapani Enbuske puh. 020 779 2299  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot

Yhteistyössä