Ajankohtaista

  – Alessandro Gocciadoron tilalle kilpailuun etsitään uusi kansainvälinen ohjastajanimi, josta tiedotamme myöhemmin lisää. Tämä on kilpailuorganisaation päätös ja muutoksen syynä ovat hänen sunnuntaina saamansa kielletystä ajotavasta tuomariston langettama pitkä ajokielto sekä aiemmat ajotaparikkeet, Arctic Challenge -ohjastajakilpailun promoottori Tapio Hoikka sanoo.

  Lue lisää

  Prix d’Amerique-matka 23.-27.1.2020

  Rovaniemen Raviradan kautta voit varata itsellesi upean ravielämyksen Pariisiin missä pääset kokemaan Hippodrome Vincennesin upean ravikilpailun tunnelman sekä nauttimaan Pariisin kaupungista.

  Lue lisää

  Rovaniemen ravirata Likimarkkinoilla

  Rovaniemen ravirata on näkyvillä likimarkkinoilla Lordi aukiolla, Rovaniemen keskustassa 31.8. Tule moikkaamaan meitä! Pöydästämme löytyy mm. arvonta, onnenpyörä, sekä muita oheistuotteita. Tervetuloa lämminhenkiseen tapahtumaan!

  Lue lisää

  Rovaniemen Ravirata Oy:n hallitus on eilen valinnut kokouksessaan raviradan uudeksi toimitusjohtajaksi Anna Paavolan (38). Anna on koulutukseltaan markkinoinnin merkonomi. Hän on suorittanut lisäksi hevosurheilumanagerin erikoisammattitutkinnon. Hevostaustaa Annalla on laajasti omistajana, hevosenhoitajana ja valmentajana.

  Lue lisää