Talkoolaiset kokoontuivat 10.2.2016

.

 

Rovaniemen hevosystävät ry:n ja Rovaniemen Ravirata Oy:n päätöksiä ja suunnitelmia

 

10.02.2016 Mäntyvaaran raviradalla tallikahviossa:

 

 

Tilaisuudessa oli runsaasti hevosalan harrastavia ja toimijoita. Tilaisuudessa annettiin suuri kiitos talkoolaisille, jotka hoitavat hienosti Tunturirallin järjestelyt. Erityiskiitosta sai ravintolassa ja keittiössä toimineet hevosystävät. Tällä tilaisuuden tuotolla voidaan tukea hevosharrastusta.

 

 

 

Mäntyvaarassa on yhteensä kolmetoista ravipäivää vuonna 2016 ja niiden järjestämisestä keskusteltiin talkooväen kesken.

 

 

 

Valittiin eri toimintoihin vastuuhenkilöt. Keittiötoiminnasta vastaa Teemu Kajula ja Jaana Huhtalo, Ravintola Mäntyhovista Birgitta ja Heli Rajaharju, varikko-alueesta Matti Paukkunen, ravien lähettäjistä Juha Luusuaniemi, sisäänkirjoituksesta Aila Rahko, Satu Vesa ja Paula Karikoski, toto-myynnistä Juha Oinas, lipunmyynnistä Santa Claus sekä järjestyksenvalvonnasta Jussi Lappalainen, Santeri Oikarainen ja Simo Rahtu .

 

 

 

Kuninkuusravit ovat 2,5 vuoden kuluttua ja niihin valmistelut ovat meneillään. Talkoolaisia tarvitaan runsaasti, koska seuraavia uudistuksia ja korjauksia on tulossa; ravirata uusitaan, uusi 40-paikkainen valjastuskatos rakennetaan, rinteiden ulkokatsomoa kunnostetaan, rinteiden hoitoa jatketaan ja sisätiloihin rakennetaan inva-wc.

 

 

Tilaisuudessa oli hyvä ilmapiiri ja yhteishenki, siitä erityiskiitos osallistujille!

 

 

Levin jääraveja 20.3. ei voida järjestää jäätilanteen vuoksi. Varapaikkana toimiva Mäntyvaara ajaa ravit normaaleina T-4 raveina. Vuoden avajaisravit ovat sunnuntaina 21.02. 2016 kello 14.00. Nämä ovat valtakunnan päivän pääravit.

 

 

 

 

Tilaisuuden jälkeen kokoontui raviradan hallitus ja keskusteli pitkään ja perusteellisesti talonmiehen/ratamestarin valinnasta. Hallitus päätti yksimielisesti valita tehtävään Juha Päivisen.

 

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot