T76-ravit 19.8. klo 13.30 alkaen

.

Rovaniemen kausi huipentuu lauantain kovatasoisiin Toto76-raveihin. Kilpailut käynnistyvät kello 13.30, ja radalla riittää puuhaa myös perheen pienimmille.

Päivän päälähtö on perinteinen voimainkoitos Koneliike Korteniemen Kirppu-ajo. Luvassa on armoton taisto kymppitonnin ykköspalkinnosta, kun pitkältä pakilta ampaisevat jahtiin Suur-Hollola-ajon sankari, Kuusivuotiskunkku Tähen Toivomus ja kuninkuuskisan vitonen Metkutus. Pakoon pyrkivät tauolta voittovireessä palannut Veeran Poika, kotiradan ylpeydet Topmar ja Tuulenpoju, sekä hyväntekeväisyyshevonen Koskelan Akseli.

Kultadivisioonassa tulee Napapiirin valloitukseen Victory Bonsai. Savotta on vaativa, sillä arvonta toi taakaksi lähtöradan 11. Sisukas SM-kakkonen Special Promise on myös takarivissä, joten eturivin Outlaw Merci koettaa käyttää asetelmat tulisella 1600 metrin matkalla edukseen.

Kierros päättyy hienoon Hopeadivisioonaan, jossa on Suomi-Ruotsi -ottelun tuntua. Kotimaan toivo on tuima tamma Steel Anemone, joka panee kampoihin voitokkaille vieraille Poker Kronosille ja Make It Quickille.

Pronssidivisioonassa kanuunakuntoiset Boulder Lucky ja Don Juan Sisu ovat haastavilla paikoilla, eikä Marko Hakkaraisen kovaa kaksikkoa Replay Pellini – Lago Negro ole helppo tehtävä tavoittaa.

Kuskipuolella pohjoisen parhaimmistoa saapuvat haastamaan nuoret taiturit Torvisen veljekset, Iikka Nurmonen ja Santtu Raitala sekä kokenut kehäkettu Antti Teivainen.

Ravintola Mäntyhovi palvelee Toto76-ravien katsojia tarjoamalla aitiopaikat lähtöjen katsomiseen ja pistämällä pöydän koreaksi. Varaa oma paikkasi numerosta: 020-779 2299.

Huippuraviurheilua valtakunnan huipulta – tervetuloa Mäntyvaaraan!

Vihjeet raveihin löytyvät täältä

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot