Vielä kerran ennen kunkkareita - ilmaisravit sunnuntaina klo 16 alkaen Mäntyvaarassa

.

Vielä kerran ennen Kunkkareita! Mäntyvaarassa ravataan Kuninkuusravien kenraalit sunnuntaina kello 16. Illan avaava ponilähtö karautetaan jo 15:25.

Sunnuntaina tehdään raviurheilua tutuksi aloitteleville harrastajille. Raveihin on ilmainen sisäänpääsy, ja lajin saloja on avaamassa Kuninkuusravien tiedottaja, tv:n raviohjelmista tuttu Jari-Pekka Rättyä. Ohjelmassa on opastettua tallikierrosta sekä peli- ja laji-infoa. Perheen pienimmille on omaa kivaa ohjelmaa lastenalueella.

Ravintola Mäntyhovi palvelee raviväkeä tarjoamalla paraatipaikat kilpailujen seuraamiseen ja pistämällä pöytään maukkaan sunnuntaipäivällisen. Varaa oma pöytäsi numerosta: 020-779 2299. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Illan Toto5-peli pyörähtää käyntiin Nuorten Sarjalla, missä uransa voitokkaasti avannut Katja Melkon valmentama lahjakkuus Sannu Mustang koettaa selättää paitsi vastustajansa myös 40 metrin takamatkan.

Toisessa osalähdössä riittää pelaajille puntaroitavaa, kun viivalla on kuusitoista tasaväkistä suomenhevosta. Kolmannessa kohteessa hakee King Casper paluuta voittojen tielle, mutta tehtävä ei ole helppo, kun paikka on haastava ja vastustajat iskukykyisiä.

Neljännessä osakisassa iskevät yhteen Lapin ykköstykit Callela Leonard ja Remote Control hyvillä haastajilla höystettynä. Toto5-peli päättyy tasaiseen lämminveriryhmään, missä suosikin paineet kantaa pohjoisessa vahvasti avannut Fleetwood Web.

Raviurheilu tutuksi -ilta päättyy Lady Cupin osalähtöön. Taidokas treenari Katja Melkko saattaa iskeä heti kauden ensimmäisessä ohjastuksessaan kultakantaan, sillä Herrera Boko omaa lähdön voittoon riittävät kyvyt ja kunnon.

Raviurheilua valtakunnan huipulta – tervetuloa!

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot