Raviurheilu tutuksi – sunnuntain ilmaisravien kautta Kuninkuusraveihin

.

Mäntyvaarassa ravataan tänä sunnuntaina viimeiset ravit ennen 28.-29.7. Kuninkuusraveja.

 Teemana on Raviurheilu tutuksi, ja luvassa on sellaista uusille raviharrastajille räätälöityä ohjelmaa, jota Kuninkuusravien kaltaisessa suurtapahtumassa ei ole mahdollista järjestää. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni saisi ravikärpäsen pureman ja pääsisi sen ansiosta kokemaan Kuninkuusravien ainutlaatuisen tunnelman.

Ohjelmassa on mm. opastetut tallikierrokset 2. ja 5. lähtöjen jälkeen. Kokoontuminen tapahtuu pääkatsomon infopisteellä, jolla on tarjolla pelineuvontaa, myynnissä kimppapelejä sekä kuninkuusravituotteita ja jaossa Maaseudun Tulevaisuuden Kunkkarikatalookeja ja Hevosurheilun Kesäravit-liitteitä. Lastenalueelta löytyy ohjattua ohjelmaa lapsille.

Ravien aikana vasta-alkajia perehdytetään raviurheilun ja ravipelaamisen saloihin. Halukkaiden on mahdollista päästä palkitsemaan voittajia seremoniakehässä.

Radan puheenjohtaja Matti Rajaharju toivottaa kaikki tervetulleiksi raveihin.

- Näistä raveista on Kuninkuusraveihin enää kolme viikkoa, ja nämä ovat ikään kuin lähtölaukaus niille. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee paikalle ja ottaa sellaiset ystävänsäkin mukaan, jotka eivät yleensä raveissa käy. Halusimme järjestää nämä ravit ilmaisraveina nimenomaan heitä ajatellen, hän perustelee.

Ravit alkavat virallisesti kello 16, mutta paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Tapahtumat radalla alkavat ponilähdöllä jo kello 15.25, ja oheisohjelma alkaa heti sen jälkeen.

 

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot