Kevätkauden kohokohta edessä tämän viikon torstaina

.

Rovaniemen kevätkauden kohokohta on edessä helatorstaina. Kello 16 alkaen kisataan Lapin pääradalla tasokkaat Toto65-ravit – ravipäivän käynnistävä ponilähtö päästellään jo varttia vaille.

Päivän huipennus koetaan päivän päätöslähdössä. Perinteinen Koneliike Korteniemen Kirppu-ajo on kerännyt komean osanottajajoukon taistelemaan muhkeasta 15 000 euron ensipalkinnosta. Kirppu-ajon mielenkiintoa lisää entisestään se, että kisa käydään vaativalla 2600 metrin matkalla.

Kisan kahtena edellisvuonna voittanut Pauli Raivion superjuoksija Tähen Toivomus hakee kolmatta kiinnitystään komeaan kiertopalkintoon. Vastus on vaativaa tasoa Suomen Cup-sankari Raggarin, kyseisen kisan kolmosen Fiilingin, voittokone Koverin ja kotiradan ruutitynnyrin Tuulenpojun johdolla.

Vieskerin Valon SE 22,9 voi olla tämän porukan käsittelyssä vaarassa!

Vuoden valmentaja Antti Ojanperä tuo entiselle kotiradalleen kovan joukkueen. Lämminveristen ykkössarjassa Team Ojanperän värejä puolustaa viimeistä kauttaan kilpaileva ja väsymättä edelleen vääntävä Tir du Caux. Vastassa on Lapin ykköspyssy, tuore Number One -kolmonen Callela Leonard.

Yksi Ojanperän helatorstain valteista on kautensa avaava suurlupaus, Oulu Expressin kakkonen Jostois. 

Mielenkintoiset Toto65-kohteet vilisevät mainioita menestysnimiä Livi Mysteryn, Boulder Rocketin, MAS Capacityn, Ambrogion, Cool On Photosin, ja Flash Sprucen johdolla.

Ravintola Mäntyhovi palvelee raviyleisöä ja tarjoaa maistuvaa päivällistä sekä aitiopaikat radan tapahtumien seuraamiseen. Torstaina listalla on poronkäristystä lisukkeineen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numerosta  020-779 2299.

Ennen päivän jännittäviä raveja järjestetään ylätasanteella peräkonttikirppis. Myyntiaika on kello 10-15. Myyntipaikan hinta on vain 10 euroa, ja myyjät saavat jäädä seuraamaan raveja ilmaiseksi. Myyntipaikan voitte varata numerosta 0400-688 520 tai sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Mäntyvaarassa viihtyy koko perhe! Ravinuoret järjestävät torstaina toimintaa ja mukavaa puuhaa lapsille.

Raviurheilua valtakunnan huipulta – tervetuloa Mäntyvaaraan!

Liput 10 euroa. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

 

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot