Värikäs ykkössarja - radalla mielenkiintoisia uusia tykkejä lomaraveissa sunnuntaina

.

Rovaniemen Mäntyvaara palaa sunnuntaina pienoiselta kesälomalta jälleen tositoimiin. Kello 16 starttaaville kilvanajoille lyö alkutahdit jo 15:45 kisattava ponilähtö.

Kesäisen ja tunnelmallisen illan tarjonta on monipuolinen. Ravien yhteydessä käydään peräkonttikirppis. Paikka maksaa 10 euroa, ja hinta sisältää sisäänpääsyn raveihin. Oman myyntipaikkanne peräkonttikirppiksellä voitte varata numerosta 040-183 5338 tai sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kirppis avautuu kello 16, ja myyntipaikat sijaitsevat raviradan ylätasanteella.

Mäntyvaaraan kannattaa saapua ajoissa, sillä ennen raveja yleisöä viihdyttää muusikko Kake Karisson!

Illan ykköstapaus on lämminveristen huippumielenkiintoinen avoin ryhmä. Kisassa on mukana kaksi Lapissa debytoivaa vauhtimyllyä: Suomen ja Ruotsin suurissa lähdöissä menestynyt Sundsvik Mayday sekä monté-hirmu Viking Olympic. Ensin mainittu on siirtynyt Petteri Joen menestystalliin. Jälkimmäinen edustaa nykyään Tuuli Kurkisen värejä.

Uudet lappilaiset joutuvat heti tiukkaan testiin, kun haasteen heittävät Midnight Race-kakkonen Capitol Hill sekä jo Kurtakossa yhteen iskeneet Remote Control, Maffioso Face ja Baretta Boko.

Suomenhevosten kovimmassa voltissa kahinoivat Kurtakossa vakuuttavasti kultakantaan palannut Niemen Eemil ja Kaustisen Toto75-yllättäjä Svartsjöfax.

Onko Laivakankaalla haamumailin pyyhkäissyt Kivarin Raindance Toto4-varmasi?

Lämminveristen mielenkiintoisessa Nuorten Sarjassa iskevät yhteen jo kaksivuotiaana voiton makeutta maistanut Self Taught Beauty ja Lapissa avaava Mamacita.

Nordic Monté Cupin osalähdössä ei ole mukana kilpasarjaa johtava Rim Bay Goliath, ja näin takaa-ajajilla on sauma kohentaa kurssiaan.

Ravintola Mäntyhovi palvelee raviyleisöä ja tarjoaa maistuvaa sunnuntai-illallista sekä aitiopaikat radan tapahtumien seuraamiseen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numerosta  020-779 2299.

Kesäisellä Mäntyvaaran raviradalla viihtyy koko perhe. Ravinuoret järjestävät toimintaa ja mukavaa puuhaa lapsille. Tarjolla on poniratsastusta, hevosenkengän maalausta, kepparirata sekä kaikille avoin kepparikisa.

Raviurheilua valtakunnan huipulta – tervetuloa Mäntyvaaraan!

Lahjakas Self Taught Beauty tulee Katja Melkon ja Janne Sorosen menestystallista. Tamma starttaa Nuorten Sarjaan ennakkosuosikkina. Kuva: Suomen Hippos

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot