Keskustelutilaisuuden antia

.

Mäntyvaara tallikahviossa käytiin 22.11.2014 antoisa kehityskeskustelu Rovaniemen raviradan nykytilasta ja sen kehittämisestä tulevaisuudesta. Puhetta johtivat Rovaniemen ravirata Oy:n toimitusjohtaja Jorma Hartikainen ja Rovaniemen hevosystävät ry:n puheenjohtaja Pentti Ylinampa. Muistion tapahtumasta kirjasi Marko Bohm.

Päätöksiä vapaamuotoisessa tilaisuudessa ei tehty, mutta ohessa lueteltuna muutamia asioita, joita keskusteluissa tuli esille ja joista puhuttiin.

-    Lauri Jääskeläinen toimii koeluontoisesti tiedottajana. Hän tulee vastaamaan mm. Mäntyvaaran raviradan Facebook-sivuista ja Twitter-viestinnästä. Sosiaalisen median käyttöä lisätään ja kaikilla harrastajilla mahdollisuus toimittaa tiedotettavia asioita ja kehitysideoita Laurille sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

-    Parhaiten asioihin pääsee vaikuttamaan olemalla jäsen hevosystävissä ja osallistumalla viralliseen kokoukseen, jäsenmaksu 30€/vuosi.

-    Pelipisteitä myyntialueella on nyt noin 60 kpl, mutta tulevaisuudessa määrän odotetaan putoavan ja tavoitteena on parantaa laatua sekä pyrkiä motivoimaan entisestään yrittäjiä myymään totopelejä.

-    Talkoolaisia tarvitaan lisää ja ravien ulkopuolisten talkootapahtumien tiedottamista parannetaan. Talkoolaisille ja vastuuhenkilöille pyritään kirjaamaan selkeät toimintaohjeet. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

-    Heinäkuu on kesäratojen aikaa, eikä silloin ravata Mäntyvaarassa.

-    Tulevaisuustoimikunnan perustamiselle nähtiin olevan selkeästi tilausta.

-     Tilaisuudessa keskusteltiin myös paremman yhteishengen luomisesta ja niistä keinoista sekä resursseista, mitä tulevaisuudessa on käytössä.

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot