Tietoa hiittiravien suunnittelusta

.

Rovaniemen raviharrastajilta on tullut toive, että Mäntyvaarassa ajettaisiin kilpailutilannetta hieman vastaavia hiittiraveja. Tähän tarvitaan paitsi osallistujia, myös riittävä määrä talkoolaisia. Selvityksen mukaan tapahtuman onnistuneeseen läpivientiin tarvittaisiin minimissään viisi talkoolaista.

1. Vähintään yksi lähettäjä

2. Vähintään yksi kilpailutuomari

3. Yksi henkilö portille

4. Yksi henkilö voilokkeja jakamaan

5. Mahdollisesti yksi-kaksi henkilöä pitämään tallikahviota auki

Kilpaillijoilla pitää olla oma vakuutus kunnossa ja todennäköistä on, että kuluja tulee joka tapauksessa sen verran paljon, että osallistujilta peritään 10 euron sisäänkirjoitusmaksu. Tapahtuma on sen verran virallinen, että siihen tarvitaan innokas vetäjä, joka tietää eri henkilöiden vastuualueet. Hiittiravien mahdollinen järjestäminen siirtyy väistämättä vuoden 2015 puolelle, sillä yhtään varmaa talkoolaisen nimeä ei ole tiedossa. Lisäksi kartoitetaan, saadaanko mukaan riittävä määrä hevosia, jotta lähtöjä on mielekästä järjestää. Tavoitteena on, että kokeiluluontoisen hiittiravit pystyttäisiin järjestämään esimerkiksi tammikuussa 2015 lauantaipäivänä.

Tarvitsemme muutaman innokkaan mukaan järjestämään tapahtumaa, joten ole yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

 

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot