Rovaniemelle muuttanut Rise Above aloittaa Bodenissa

.

Bodenissa juostaan torstaina 19.20 alkaen Toto64-ravit ja toisessa kohteessa juoksee rovaniemelle kaksi ja puoli viikkoa sitten ostettu Rise Above. Se on vasta nelivuotias ruuna, mutta statistiikka 18: 5-1-3 kertoo siitä, että kyseessä on hevonen, jolla on lahjoja menestyä jatkossakin.

Vesa-Pekka Kellokumpu on rakentanut hevosen ympärille kymmenen osuuden kimpan, johon kuuluu paljon samoja ihmisiä kuin tallin toisen hevosen, Take Off Soundin, taustajoukkoihin.

"Myös uusia kasvoja on tavoitteena saada raviurheilun pariin ja mukana on osakkaita Rovaniemen yrityselämästä", Kellokumpu paljastaa. "Bodenin kilpailu on kokeilustartti, eikä hevosen suhteen ole menestyspaineita. Kokeillaan ja haetaan oikeaa kilpailuvarustusta. Rise Above on todella iso hevonen, mutta vielä kovin keskeneräinen. Toki se voi pärjätä, kun on menestynyt hyvin tällaisenakin. Yksi iso kysymysmerkki on hokkikenkä, jolla se ei ole koskaan aikaisemmin tainnut juosta."

Take Off Sound on myös mukana.

"Siltä odotan jopa enemmän tällä kertaa ennakkoon", Kellokumpu vihjaa. "Se on nyt parempi kuin pitkiin aikoihin, joten menestys ei yllätä ainakaan minua."

Rovaniemen ravirata toivottaa menestystä Kellokummun kaksikolle ja muille lappilaishevosille torstain Ruotsin valloitukseen!

 

- Lauri Jääskeläinen

 

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot