Barcelona F Toto75-pelissä

.

Pentti Kuusela reissuun Rovaniemeltä

Lauantain viikon Toto75-kierros juostaan lauantaina Kuopiossa. Rovaniemeä raveissa edustaa pronssidivisioonaan ilmoitettu 1 BARCELONA F, jonka valmentaja Pentti Kuusela on ollut aktiivisesti mukana myös Rovaniemen ravitoiminnassa.

"Pitkälle reissulle lähteminen ei ole miehelle mikään ongelma, kunhan vain aikaa saa järjestettyä", Kuusela nauraa. "Hevonen on hyvä matkustamaan ja päästään vielä sopivasti Lauri Evijoen kyydissä kisoihin. Hän lähtee Kittilästä jo perjantaina Order By Koffen kanssa ja Barcelona F ehtii palautua hyvin lauantaiksi."

Barcelona F juoksi tuoreimman kilpailunsa itsenäisyyspäivänä Harstadissa, jonne on myös 600 kilometrin matka.

"Se oli valmisteleva kilpailu Kuopiota ajatellen. Hevonen teki toisesta parista ulkoa ihan kelpo kirin ja parantaa tähän. Tosin vastus on niin kova, että rahasija on tähtäimessä ja kaikki siitä ylöspäin on plussaa. Ideana on kerätä pisteitä Oulun finaaleja ajatellen, jonne on loppukuusta tähtäin."

Kuusela on vähentänyt viimeisen vuoden aikana hevosmääräänsä ja suuria suunnitelmia ei tulevaisuuden suhteen ole.

"Arctic Poisonia laitellaan Barcelonan lisäksi", Kuusela vahvistaa. "Lisäksi on yksi kaksivuotias kotikasvatti, joka loukkaantui heti varsana. Sen suhteen ei ole suuria odotuksia. Barcelona on kuitenkin hyvä harrastehevonen, jolla ainakin Lapissa pitäisi pärjätä. Miehellä on vähän polvi reistaillut, eikä tässä voi maratoonia lähteä juoksemaan. Muutoin raviharrastus jatkuu ennallaan."

- Lauri Jääskeläinen

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot