Harstadissa rovaniemeläisjuhlat

.

Harstadin rovaniemeläisvieraat voittoihin!

Sunnuntaina nähtiin Harstadin raveissa kaksi hienoa rovaniemeläisvoittoa. Lyhyen ajan sisään jo toistamiseen Seeking Seconds vei ykkösrahat mukanaan Norjasta, kun Juha Luusuaniemi ajoi päättäväisesti keulapaikalta muilta karkuun. Seeking Seconds ansaitsi ylivoimavoitollaan 14000 Norjan kruunua ja pysäytti kellot aikaan 17,8a/2040m. Rovaniemeläisjuhlat täydensi Challenger Wurst seuraamalla turvallisen välimatkan päässä toiseksi.

Lisää oli luvassa heti seuraavassa lähdössä, kun Marjut Eeron valmentama Joint Oak käytti samaa taktiikkaa voitokkaasti hyödykseen. Hans Christian Holm oli aktiivinen alussa ja lopussa, eikä muut päässeet lopussa kuin kupeelle. Henry Flinkin kannustama Prinsessan Liv puristi kolmanneksi ja lähes täydellisen rovaniemeläismenestyksen varmisti M.T. FunnyValentine nelossijallaan. Joint Oak ansaitsi voitostaan myös muhkeat 14000 kruunua.

"Joint Oak tuli valmennukseeni samalta omistajalta kuin Kertova", Marju Eero taustoittaa. "Se on mukava kilpahevonen, joka välillä hieman laiskottelee, mutta tekee sen, mitä vaaditaan. Itse jäin Rovaniemelle jännittämään ja lähetin Joint Oakin poikien matkassa Harstadiin. Heräsin puhelinsoittoon, että hevonen oli voittanut. Tottakai fiilikset ovat nyt korkealla."

Joint Oak valloitti viime vuonna Tornio ja Bodenin, joten se on nyt voittanut Lapin urallaan kolmessa eri maassa. Seuraavaksi on tarkoitus iskeä Ruotsiin.

"Bodenissa on huippupalkintoja ja voi vähän valitakin, mille päiville hevosta ilmoittaa. Harstadiin lähdettiin sen vuoksi, että ykkönen oli putoamassa taulusta ja pisteet sitä myöden vähissä. Nyt saatiin taas voitto tauluun, joten on helpompi päästä mukaan tuleviin lähtöihin."

Marjut Eerolla on valmennuksessaan Joint Oakin ja Kertovan lisäksi oma kolmevuotiaaksi kääntynyt suomenhevosvarsa, joten luvassa on mielenkiintoinen ravivuosi.

"Enemmänkin voisi olla hevosia, mutta katsotaan tilannetta, kun mennään kevättä kohti. Syksy ja alkutalvi ovat aika synkkää aikaa, joten odotellaan kevätaurinkoa näiden hevosten kanssa ja mietitään tilannetta sitten uudelleen."

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot