Rovaniemeläiset dominoivat Harstadissa

.

Norjassa nähtiin sunnuntaina uskomattomat suomalaisjuhlat tai pikemminkin Harstadin voittajakehän valtasivat Mäntyvaaran ratatallien hevoset.

Ensimmäisenä voittajaseremonioihin kutsuttiin kyvykäs Besser Wisser, joka nappasi 17,5a-tuloksella ylivoimaisen voiton. Satu Ylinampa on tehnyt hyvää työtä hevosen kanssa ja se palkittiin nyt 1526 euron (14000 kruunun) ykkösrahoilla. Rovaniemeläisten menestystä täydensi kolmossijallaan Leif Flinkin kannustama Prinsessan Liv.

Juhlat olivat vasta alussa. Hetken kuluttua Jouni Kariniemen tallin Rock Cape Black kuittasi 1744 euron (16000 kruunun) arvoisen voiton ja Kaarlo Palojärven tallin Gigant Wurst venyi kakkosrahoille. Peleissä kaksikkoon ei luotettu, sillä esimerkiksi kaksari palautti rahat 303-kertoimisena takaisin.

Urheilullisesti päivän kovin suoritus oli BWT Hellionin soolo avoimessa mailin ryhmässä. Rovaniemeläispariskunta Aune ja Aarne Lintulahti tekivät rohkean päätöksen, kun ostivat hevosen Pekka Korvelta. Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että kauppa kannatti. Dag-Sveinung Dalen kiidätti hevosen keulasta murskavoittoon pito päällä ja hienolla talvituloksella 14,6a. Alla on nyt kaksi starttia Harstadissa ja kaksi voittoa. Sunnuntain ykkönen oli arvoltaan 1962 euroa (18000 kruunua).

BWT Hellion tuntuu syttyneen uuteen loistoonsa Lapista käsin, joten pelaajien kannattaa varautua Lintulahden värikkäisiin voitonjuhliin, kun T76-kierrokset siirtyvät Pohjois-Suomeen.

Mäntyvaaran hevosten juhlat eivät suinkaan vielä loppuneet, sillä Rock Cape King ja Rock Cape Thunder ottivat heti seuraavassa lähdössä kaksoisvoiton. Rovaniemeläisvalmentaja Jouni Kariniemi on harvoin kokenut vastaavanlaista ilotulitusta ja ilta oli poikkeuksellinen myös mäntyvaaralaisten muille ratatalleille.

 

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot