Rovaniemen ravikausi avattu

.

Mäntyvaarassa juostiin sunnuntaina 22. helmikuuta kauden ensimmäisen kilvanajot. Toto4-peli sujui suosikkien tahdissa ja iltapäivän aikana nähtiin monta vakuuttavaa voittajaa.

T4-1: Mika Jauholan ohjastama YLÖSTALO johti paalulta lähdön jokaista metriä varmaan tyyliin. NUORALAN VÄNSKÄ pujotteli mukavasti kakkoseksi, mutta se ei pystynyt haastamaan missään vaiheessa keulahevosta.

T4-2: PENDOLINO MAN sai juoksuradalta salamastartin ja eteni heti kärkeen. Se sai vetää avauskierroksen maltilla ja irtosi alle 1.15-vauhtisella päätöskierroksella murskavoittoon. STEN LI seurasi kakkoseksi rattaillaan norjalaisvieras Dag-Sveinung Dalen.

T4-3: STARDUST BOY vei värikkään lähdön nimiinsä. Se menetti jo kertaalleen hakemansa keulapaikan kierros ennen maalia, mutta sai sopivasti tilaa ja oli selityksittä paras. BOYLEN GROUND peri kakkossijan, kun GAZZA'S MELODY laukkasi juuri ennen maalia.

T4-4: MAMAS LITTLE ANGEL oli tarkalla ajosuorituksella sisäradalta maalisuoralla vahvin. Jaana Oikaraisen tamma on löytänyt huippukunnon. MUDFIELD MAORI teki sinnikkään suorituksen johtavan rinnalta.

Kaikki tulokset löydät täältä.

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot