Kohti Levin jääraveja (5/6) - Levillä kaikki valmista

.

Maaliskuun 22. päivä lähestyy kovaa vauhtia ja silloin juostaan viides Arctic Horse Race, eli Levin jääravit.

"Keskiviikkona tapasimme järjestelytoimikunnan palaverissa Levillä", Rovaniemen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Jorma Hartikainen aloittaa. "Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja luvassa on varmasti onnistunut tapahtuma. Levillä on ravien lisäksi paljon muutakin nähtävää ja myös lapset on huomioitu. Poniajelun lisäksi paikallinen yrittäjä on järjestänyt hevosajelua halukkaille. Livebändi soittaa kaksi settiä ja ravien alussa järjestetään jo perinteeksi muodostunut ohjelmanumero, jossa kolme uskaliasta kiertää suksilla Levin jäällä hevosen perässä. Ravit selostaa Lauri Hyvönen, joka haluaa kokea ainakin kerran Levin jääravien tunnelman."

Järjestelytoimikuntaan kuuluva Jouko Kangas on ollut Levin jääravien merkittävin puuhamies heti ensimmäisestä tapahtumasta alkaen. Hänen mukaansa olosuhteet tulevat olemaan mainiot, mikäli keli ei muutu radikaalisti kisaviikolla.

"Rata on torstain perusteella loistava", Kangas kommentoi. "Päivällä on ollut lämpöasteita, mutta viime yönäkin pakkanen kävi kymmenessä asteessa. Se auttaa paljon, joten näillä näkymin jääravitapahtuma päästään radan puolesta ajamaan huippuolosuhteissa."

Levillä on vielä hajapaikkoja jäljellä majoituksen osalta, mutta viikonloppu on yksi Levin vilkkaimmista ja yöpyjien kannattaa kysellä Levin matkailusta mahdollisia peruutuspaikkoja.

 

   

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot