Yleistä pelaamisesta

Totopelit kuuluvat kiinteästi raviurheiluun. Pelien tuotoista maksetaan ravikilpailujen palkintoja. Ahkera totopelaaja on siis mukana avittamassa koko raviurheilun jatkuvuutta. Suomessa hevospeleistä vastaa 1.1.2017 alkaen Veikkaus. Hevospelien kokonaisvaihto on reilut 200 miljoonaa euroa.

Hevospelimuotoja on erilaisia. Totopeleissä voi pelata ravilähdön voittajaa, kahden tai kolmen parhaan joukkoon sijoittuvia ja niiden keskinäistä järjestystä. Jännitystä voi kasvattaa myös pelaamalla useita eri lähtöjä.

Tietotekniikka on astunut vahvasti mukaan ravipelaamisen maailmaan. Pelaamisesta innostuneet voivat totota helposti internetissä, matkapuhelimella tai pelipisteiden kautta kioskeissa tai ravintoloissa. TotoTV tuo ravit myös kotisohvan ääreen. Paikan päälle ravikilpailua kannattaa silti lähteä seuraamaan, sillä monelle ravit ovat aidoimmillaan vain, kun hevosen tuoksun voi tuntea nenässään. Mäntyvaaran raviradalla toto-opastusta, vihjeitä ja porukkapelejä tarjoaa totoinfo. Totoinfo sijaitsee raviradan pääkatsomossa.

Ravikilpailuissa pelattavien hevospelien kokonaisvaihto on vuosittain yli 200 miljoonaa euroa. Palkintorahoja maksetaan joka vuosi noin 20 miljoonaa euroa.

Mäntyvaaran raviradalla pääkatsomossa sijaitsevasta infopisteestä saat toto-opastusta ja löydät porukkapelit. Myös asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mm. pelikupongin täyttämisessä. Pelien maksu tapahtuu käteisellä.

Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot