Sponsorointi ja mainosnäkyvyys

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden hyödyntää räätälöidysti Mäntyvaarassa pidettäviä tapahtumia ja niiden kaikkia aktiivisia kohderyhmiä. Vuotuinen yhteistyösopimus on kustannustehokas tapa vaikuttaa markkinoinnin kohderyhmiin näissä tapahtumissa. 

Ravit ovat elämyksellinen, nyky-aikainen ja urheilullinen vapaa-ajanviettotapa. Yleisömäärällä mitattuna ravit sijoittuvat toiselle sijalle jääkiekon jälkeen. Laadimme yhteistuumin paketin joka voi sisältää kuulutuksia, mainostaulun, nimikkolähtöjä, mainontaa tv-verkossa / internetissä jne.

Kaudella 2019 Mäntyvaarassa ravataan 13. ravit. Kausi käynnistyi maaliskuussa ja jatkuu joulukuulle. 
Vuoden 2019 ykkösravitapahtumia Mäntyvaarassa ovat Toto65-ravit & Kirppu-ajo 2019 torstaina 30.5. ja Arctic Horse Race tapahtuma lauantaina 14.12.

Mainosnäkyvyyttä Mäntyvaaralla

Aitamainos

Mainosaidan korkeus 2,4 m

  • 200 €/m/vuosi

Yhteistyölähdöt

Yhteistyölähdöt sisältävät voittajahevoselle loimen yrityksen tuotemerkillä, ruokailut sekä pääsyliput Ravintola Mäntyhoviin, käsiohjelmamainoksen sekä mainoskuulutuksen raveissa.

  • Hinnat alkaen 500 € + alv

Verkkonäkyvyys

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus palveluiden ja tuotteiden mainontaan myös raviradan nettisivuilla lapinravit.fi ja Mäntyvaaran Facebook-sivuilla. Sivuilla vierailee viikoittain useita satoja ihmisiä. 


Mainoksien tekokustannuksista vastaa tilaaja ellei muuta ole sovittu.

 Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellenne sopiva yhteistyöpaketti:

Matti Rajaharju puh. 0400 688 520 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Anna Paavola puh. 020 779 2299  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot