Sponsorointi ja mainosnäkyvyys

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden hyödyntää räätälöidysti Mäntyvaarassa pidettäviä tapahtumia ja niiden kaikkia aktiivisia kohderyhmiä. Vuotuinen yhteistyösopimus on kustannustehokas tapa vaikuttaa markkinoinnin kohderyhmiin näissä tapahtumissa. 

Ravit ovat elämyksellinen, nyky-aikainen ja urheilullinen vapaa-ajanviettotapa. Yleisömäärällä mitattuna ravit sijoittuvat toiselle sijalle jääkiekon jälkeen. Laadimme yhteistuumin paketin joka voi sisältää kuulutuksia, mainostaulun, nimikkolähtöjä, mainontaa tv-verkossa / internetissä jne.

Kaudella 2016 ravipäiviä oli 13 kpl joista kaikista suora lähetys TotoTV-kanavalla ja netissä. Raveissa ajettiin keskimäärin 10 lähtöä jolloin ratamainokset näkyivät noin 40 kertaa lähetyksessä. Ravipäivistä yksi oli valtakunnallisia Toto76-raveja joista lähetettiin tunnin mittainen lähetys MTV:lla ja suora lähetys MTV MAX:lla. Katsojamäärät ovat vaihdelleet 170 000-200 000 välillä, tällöin radalla olevat mainokset näkyvät valtakunnallisella kanavalla n. 14- 20 kertaa, mainokset ovat näkyvät kerrallaan n 5-15 sekuntia. TotoTV ja nettilähetyksessä mainokset näkyvät n. 50 kertaa, lisäksi mainokset näkyvät myös mobiililaitteissa. Lisäksi alueella olevat mainokset näkyvät Arctic Lapland Rallyn, porokilpailun ja moottorikelkkatapahtuman aikana eri medioissa.

Vuonna 2017 Mäntyvaarassa järjestettiin 13 ravit, joista kahdet olivat ns. arkiprofiiliravit, joista lähetettiin suora lähetys MTV Katsomossa sekä C More Sport tv-kanavalla ja Veikkauksen Tototv:ssä. Lisäksi radalla järjestettiin eri tapahtumia muun muassa BRP Cup kelkkakisat, Arctic Lapland Ralllyn erikoiskokeet ja Porocup kisat.

Mäntyvaaran ravikausi 2018 käynnistyy maaliskuussa. Vuonna 2018 Mäntyvaarassa on raveja ohjelmassa 13 kpl. Ravivuoden huipentumana Kuninkuusravit, jotka järjestetään nyt toista kertaa Kuninkuusravien historiassa Rovaniemellä Mäntyvaaran raviradalla 28.-29.7.2018. Tämän lisäksi ohjelmassa on tuttuun tapaan Arctic Lapland Rallyn erikoiskokeet sekä Porocup osakilpailu.

 

Mainosnäkyvyyttä Mäntyvaaralla

Aitamainos

Mainosaidan korkeus 2,4 m

  • 200 €/m/vuosi

Yhteistyölähdöt

Yhteistyölähdöt sisältävät voittajahevoselle loimen yrityksen tuotemerkillä, ruokailut sekä pääsyliput Ravintola Mäntyhoviin, käsiohjelmamainoksen sekä mainoskuulutuksen raveissa.

Verkkonäkyvyys

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus palveluiden ja tuotteiden mainontaan myös raviradan nettisivuilla lapinravit.fi ja Mäntyvaaran Facebook-sivuilla. Sivuilla vierailee viikoittain useita satoja ihmisiä. 


Mainoksien tekokustannuksista vastaa tilaaja ellei muuta ole sovittu.

 Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellenne sopiva yhteistyöpaketti:

Matti Rajaharju puh. 0400 688 520 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tapani Enbuske puh. 020 779 2299  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Mäntyvaaran ravirata

Toimisto

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16.00

Mäntyvaarantie 161
96100 Rovaniemi

Puh. 020 779 2299

Kaikki yhteystiedot